Flemo tuin en landschap
Tuinarchitect Diana Fleurbaaij-Mol

MIJN NAAM IS DIANA FLEURBAAIJ MOL. MIJN PASSIE IS EEN ORIGINEEL EN GOED DOORDACHT ONTWERP AF TE LEVEREN OP MAAT VAN MIJN OPDRACHTGEVER.

Hoe ik van jouw tuin jouw droomtuin maak

Ik ben een gedreven tuin- en landschapsarchitect met passie voor duurzame tuinen. De liefde voor duurzaam, groen en modern gaan hand-in-hand in dit vak.

Mijn achtergrond in de hovenierswereld maakt mij een bijzonder tuinarchitect. Daarom weet ik als geen ander waar de hovenier goed in is. En dat is de praktische uitvoerbaarheid van de tuin. Ik ken de praktische mogelijkheden en weet de hovenier mee te nemen naar de architectuur, het analytische en unieke van de tuin die speciaal voor u ontworpen is. Daarom is een tuinontwerp van mij niet alleen 100% uniek, maar ook 100% uitvoerbaar. Wel zo handig!

Mag ik een tuinontwerp voor u maken?

Heeft u tuinplannen en wilt u een tuinontwerp laten maken? De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend om te kijken of er een klik is. De basis voor een mooi eindresultaat begint altijd bij wederzijds vertrouwen.

Tijdens het gesprek wil ik u inspireren met mijn creatieve ideeën. Daarnaast geef ik u inzichten om veelgemaakte fouten te voorkomen waardoor men achteraf geen spijt krijgt van gemaakte keuzes of onnodig geld gaat uitgeven aan zaken die veel beter anders op gelost hadden kunnen worden.

Op basis van deze kennismaking kunt u bepalen of u met ons wilt gaan samenwerken. Zullen we een afspraak maken?

EEN ARCHITECT IS EEN KUNSTENAAR. MET EEN ONDER ARCHITECTUUR ONTWORPEN TUIN HEB JE EEN UNIEKE TUIN; KUNST WAAR JE ELKE DAG VAN GENIET.