Tuinontwerp

Het tuinontwerp: de basis voor een mooie tuin


Flemo ontwerpt uw droomtuin. Wij helpen uw tuin zo in te richten dat jullie hier optimaal van kunnen genieten.

Het buitenleven staat steeds centraler in de tuin. Zo dient de tuin als verlengstuk van de woonkamer of (woon)keuken. Daarnaast is het gebruikersgemak ontzettend belangrijk. We ontspannen toch liever in onze tuin dan dat we er in moeten werken om hem perfect er bij te hebben liggen. 

Speerpunt is dan ook dat de tuin onderhoudsvrij moet zijn. Nee, dit betekend niet alles bestraat wordt. Beplanting in de tuin kan prima. Streven is om maximaal 3x per jaar intensief onderhoud te plegen aan uw tuin. 


Rust en eenvoud spelen een belangrijke rol bij een goed tuinontwerp. Het gebruik van groen en duurzame materialen heeft onze voorkeur.


Bij het maken van een tuinontwerp houden luisteren wij naar uw  ideeën, waarden en wensen  en zetten dit om naar een uniek ontwerp.


Benieuwd naar reeds uitgevoerde projecten?


Je tuin als verlengstuk van de woning

Verlengstuk van de woning

Binnen en buiten moet naadloos in elkaar overlopen. De tuin is een verlengstuk van jullie woning en moet aantrekkelijk zijn om te genieten van het buitenleven en, bij mindere weersomstandigheden om naar te kijken. 

Van tuin naar landschap

Onderhoudsvrij

het gebruikersgemak ontzettend belangrijk. We ontspannen toch liever in onze tuin dan dat we er in moeten werken om hem perfect er bij te hebben liggen.

Speerpunt is dan ook dat de tuin onderhoudsvrij moet zijn. Nee, dit betekend niet alles bestraat wordt. Beplanting in de tuin kan prima. Streven is om maximaal 3x per jaar intensief onderhoud te plegen aan uw tuin. 

budgetverantwoord

Budgetverantwoord

De keuze voor materialen, elementen en beplantingen stemmen wij af op een haalbaar budget. Iedere tuin is uniek, Ieder mens is uniek en aan ons is het de uitdaging om een tuin te ontwerpen en te realiseren voor een haalbaar budget. In het eerste gesprek zijn we hierin al transparant om direct een goede start te maken en de focus te verleggen naar mooie ideeen waarvan je van te voren al weet dat je straks kunnen genieten van jullie ultieme droomtuin.

Samen tuinplannen maken?

Heeft u tuinplannen en kunt u daar onze hulp bij kunnen gebruiken? De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend om te kijken of er een klik is. De basis voor een mooi eindresultaat begint altijd bij wederzijds vertrouwen.

Tijdens het gesprek willen we u inspireren met onze creatieve ideeen. Daarnaast geven we u inzichten om veelgemaakte fouten te voorkomen waardoor men achteraf geen spijt krijgt van gemaakte keuzes of onnodig geld gaat uitgeven aan zaken die veel beter anders op gelost haden kunnen worden.

Op basis van deze kennismaking kunt u bepalen of u met ons wilt gaan samenwerken. Zullen we een afspraak maken?